22. kolo
06.02.2021 14:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Granady (© AFP)

Soldado v závěru vybojoval pro Granadu aspoň bod

Tak tohle se Levante moc nepovedlo. Na domácí půdě proti Granadě dvakrát vedlo, ale nakonec si bere jen bod. V nastaveném čase totiž Granadě uhrál remízu Roberto Soldado a Levante může jen litovat svých zahozených šancí.

Jinak byl tenhle střet zajímavý od začátku až do samého konce. V prvních minutách držel míč pod kontrolou domácí celek, ale vyjma střely Josého Moralese z deváté minuty s k ohrožení gólmana Ruie Silvy nedostal. O pár minut později domácí zahrávali rohový kop a míč skončil až u nehlídaného obránce Miramóna. Ten byl sice v ideální šanci a zcela nepokryt, ale z voleje pálil hodně vysoko nad bránu.

Po pětadvaceti minutách si první větší šanci zase vytvořili hosté. Stačila jim k tomu rychlá akce po křídle a přesný centr do vápna. Na zadní tyči jej hodlal uklidit do brány Luis Suárez, jenže brankář Fernández předvedl výtečný zákrok a jeho ránu vykopl!

Levante to zas tak vadit nemuselo, protože po půlhodině hry šlo do vedení. Miramón si pohlídal ofsajdovou lajnu, nasprintoval k vápnu a v něm hledal Martího. Ten se sice k míči neprotlačil, ale aspoň dokázal míč vrátit za sebe. Tam se k němu nejrychleji dostal José Luis Morales a poslal míč do sítě - 1:0.

Granada však velmi rychle vyrovnala. Miramón nechtěně přišel o míč, který mu sebral Molina a nahrál jej do vápna Kenedymu. Ten sice pálil z velkého úhlu a ještě přes obránce, ale míč přesto zapadl k tyči!

Poměrně dlouhou dobu se Levante snažilo získat vedení zpět. Povedlo se mu to až v 67. minutě. A opět u toho byl Morales. Ten si naběhl do vápna na skvělou přihrávku od De Frutose a míč napálil pod víko. Podobná situace jen v opačném gardu se Levante nepovedla, v 74. minutě De Frutos zcela sám před Silvou pálil jen do něj.

A přišel trest. Ve druhé minutě nastavení totiž veškerou radost Levante zmrazil Roberto Soldado, který si naběhl do vápna na centr Puertase a střelou k tyči skóroval!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele