23. kolo
14.02.2021 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Ante Budimir (© AFP)

Levante překvapivě podlehlo Osasuně

Byl to typický remízový zápas, ale více štěstí nakonec měli hosté z Pamplony. V 75. minutě je nasměroval do vedení Ante Budmir, načež k zisku třech bodů bylo potřeba ještě přežít penaltu. Tu za domácí neproměnil Morales.

Duel Levante s Osasunou sice žádné ofenzivní hody nesliboval, ale přeci jenom jedna šance za poločas je pořád na španělské poměry málo. První poločas byl především o bojovnosti, ale přesto nechybělo moc a Levante mohlo jít do vedení. V největší příležitosti hlavičkoval od země k tyči Malsa a brankář Herrera se vytasil s fantastickým zákrokem. Domácí pak ještě zahrávali rohový kop, ze kterého žádné nebezpečí nevzešlo.

Krátce po změně stran se jako první odhodlal ke střele obránce Duarte, ale scházela mu přesnost. Také druhé dějství se neslo v bojovném duchu a zápasu by nakonec více slušela remíza, ovšem štěstí se přiklonilo na stranu hostujícího týmu. V 75. minutě šokoval Ciutat de Valéncia Ante Budimir, který se položil do nádherného centru a z první ho poslal za Fernándezova záda.

To však nebylo všechno. Hned vzápětí mělo Levante výhodu pokutového kopu, ale Morales svojí nepovedenou střelou Herreru nepřekonal. Větší šanci už domácí neměli a Osasuně překvapivě podlehli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele