25. kolo
26.02.2021 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Raúl García (© AFP)

Levante si po dvou penaltách jen rozdělilo body s Bilbaem

Dvě penalty dnes večer rozhodly o tom, že utkání mezi domácím Levante a baskickou návštěvou z Bilbaa skončí nerozhodně. Nejprve se prosadili domácí díky proměněné penaltě Rogera, na což po změně stran odpověděl hostující Raúl García stejným způsobem.

Bilbao vstoupilo do utkání 25. kola španělské LaLigy mnohem lépe a jeho aktivní pojetí slavilo úspěch alespoň ve vytváření šancí. Tu první si připravil Berenguer, který po individuální akci zamotal hlavy domácím obráncům a posílal míč na nabíhající duo García - Williams. Ani jeden z nich ale ve skluzu míč trefit nedokázal.

O chvíli později vychytal Fernández fantastickým zákrokem Ikera Muniaina. Levante se naopak směrem dopředu drželo zpátky a chvílemi to vypadalo, že pořádně hraje jen jedno mužstvo, přičemž druhé má zakázáno střelbu. O to větší překvapení vyvolala minuta 33. V ní totiž Levante vstřelilo gól.

Na počátku akce se De Frutos vehnal do pokutového území a zcela jasně se nechal faulovat Núňezem. Sudí Isidro Díaz de Mera neměl na výběr a pískal penaltu, kterou s přehledem proměnil Roger Martí.

Jenže stejnou mincí oplatil i hostům. Deset minut po změně stran se totiž Vukčević po odehrání balonu napálil soupeře do holeně a pískala se druhá penalta. Postavil se k ní zkušený Raúl García a nemýlil se! Od té doby se utkání prakticky jen dohrávalo bez větších šancí, takže oba týmy si připsaly po bodu.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com, goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele