27. kolo
14.03.2021 16:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Granada překvapivě porazila Real, tři body vybojoval Sánchez

Real Sociedad odjíždí z Granady bez bodů, protože za domácí je všechny vybojoval obránce Germán Sánchez. Granada díky tomuto vítězství postoupila na současné osmé místo LaLigy, zatímco Real Sociedad nevyužil možnost aspoň na chvíli předskočit Sevillu.

Granada se s tím rozhodně nemazala a hned ve třetí minutě si připravila první větší šanci. Obránce Domingos Duarte ale po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle hostující brány. Granada celkově hrozila daleko víc než její soupeř a zejména útočník Kenedy se několikrát dostával do velmi solidní šance. Trápila ho ale nepřesnost.

O vzruch před domácí bránou se postaral Mikel Oyarzabal, který zpoza vápna vyzkoušel tvrdou ranou pozornost brankáře Ruie Silvy. Jinak byl ale první poločas víceméně zklamáním, protože ani jednomu ze soupeřů se nedařilo ohrozit bránu toho druhého.

Vše se změnilo sedm minut po změně stran. První centr od rohového kopu sice hosté ještě odvrátili, ale k míči se hned za vápnem dostal Víctor Díaz. Jeho rána nebyla nijak povedená, jenže ji do protisměru brankáře Remira tečoval Germán Sánchez a to už na hostujícího gólmana bylo moc.

La Real několikrát střídal, aby poslal do hry čerstvé síly, ale nebylo mu to moc platné. Granada si velmi dobře hlídala silné stránky svého soka a její obránci si plnili své povinnosti na sto procent. La Real navíc dnes postrádal nějaký nápad, myšlenku nebo drajv obecně a jeho hra byla dost unylá. Není divu, že nevybojoval ani bod.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele