38. kolo
23.05.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

José Bordalás (© AFP)

Granada se s Getafe rozešla smírně a bez branek

Getafe veze z Granady nepotřebný bod. Netrpěla ani jedna obrana, nejvíc trápení musel prožít divák. Fotbalisté ani jednoho z týmů mu totiž nepřipravili žádný gól a jen minimum šancí.

Getafe i Granada mohly jít do tohoto utkání s klidným vědomím, že žádný výsledek už je o prvoligovou příslušnost nepřipraví. Getafe však přeci jen mělo trochu větší motivaci, protože jeho letošní sezona rozhodně nebyla pro jeho fanoušky ničím příjemným, takže by se chtělo rozloučit výhrou. A do zápasu opravdu vstoupilo lépe.

Návštěvníci z Madridu se víc snažili ohrožovat domácí bránu a už v sedmé minutě byli jen kousek od vstřelení první branky. Po ráně mladého Turka Enese Ünala ale zachránilo domácího brankáře Escandella břevno, od nějž se rána soupeře odrazila mimo. Hostující celek se dál dral do zakončení, jenže jeho finální fáze byla, stejně jako po většinu sezony, tristní.

Jinak to ale pro fanoušky nebylo zrovna příjemné utkání. Šancí pomálu, nasazení domácích laxní, gól ani jeden. A nezlepšily to ani příchody Machíse s Díazem. Ono se těžko vyhrává, když za 70 minut vystřelíte přímo na branku dvakrát (Granada) nebo dokonce jen jednou (Getafe). V samém závěru mířil po nahrávce Kuba Jaime Mata těsně vedle.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele