13. kolo
12.12.2020 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Sevilly (© AFP)

Duel Getafe se Sevillou rozhodla vlastní branka domácích

Sevilla splnila roli favorita v duelu s Getafe a vyhrála. Ale natrápila se přitom dostatečně a nakonec si připsala tři body jen díky vlastní brance Xabiera Etxeity z 81. minuty.

Getafe se v duelu se Sevillou nevyvarovalo několika obranných chyb. Už ve 4. minutě Soria špatně vyběhl proti nákopu z půlky hřiště. Getafe zachránil až zvednutý praporek, který signalizoval ofsajd jednoho ze dvou útočníků Sevilly. V 19. minutě kopala Sevilla přímý volný kop a Joan Jordán jej kopl parádně. Měl ale smůlu, že se balon odrazil od břevna!

Jinak ale první poločas za mnoho nestál. Sevilla potvrzovala svoji kvalitativní převahu prakticky po celou dobu, ale šanci si už nevytvořila žádnou, natož aby ji využila gólově.

Krátce po změně stran se do balonu z poměrně velké vzdálenosti opřel Arambarri, jenže mířil příliš vysoko. Stejný hráč posléze hledal ze standardní situace spoluhráče před brankou Sevilly, jenže Timor míč nasměroval nad bránu. V 70. minutě se Jordán pokusil vypálit z voleje z hranice pokutového území, trefil však jen Soriu.

Getafe bylo hodně blízko ke vstřelení první branky v 77. minutě. David Timor vystřelil levačkou ze standardní situace za vápnem a Acuňa míč dokonce tečoval, jenže na brankové čáře zastoupil svého brankáře Jules Koundé, který vykopl míč z brány! A to bylo klíčové, protože v 81. minutě Jordán nahrál Susovi, ten perfektním pasem hledal ve vápně spoluhráče a Xabier Etxeita si nešťastně vstřelil vlastní branku.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele