17. kolo
02.01.2021 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Simon Weissman (© AFP)

Getafe překvapivě nestačilo na Valladolid, rozhodl Weissman

Dost překvapivý výsledek urodil se v Getafe. Domácí favorit totiž nestačil na Real Valladolid! Utkání rozhodl jedinou přesnou trefou Shon Weissman.

Getafe bylo v utkání s Realem Valladolid neoddiskutovatelným favoritem. Jenže se podle toho na hřišti moc nechovalo. Jeho herní projev, zejména v ofenzivní části, byl plný nepřesností a nepochopení. Ne snad, že by se Getafe nesnažilo, minimálně křídelník Cucurella se několikrát dostal až ke střele, jenže zoufale mu scházela přesnost.

A pak se stal šok. Ve 37. minutě se totiž vedení ujali hosté! Real Valladolid snadno přenesl hru na druhou stranu, u vápna si míč převzal Kike a jeho centr ve vápně před svým brankářem tečoval Cabaco jen k nohám dobíhajícího Shona Wissmana! Pro něj už byla tahle trefa lahůdkou.

Cabaco si jednu velkou chybu neodpustil ani po změně stran, když v 52. minutě přenechal míč Villovi. Jeho centr do vápna směřoval na hlavu Joty, kterého ale z blízkosti perfektně vychytal brankář Yáñez! Šanci na srovnání Getafe nevyužilo, protože střídající Timor pálil z volného přímého kopu jen do vrchní sítě nad břevnem.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele