21. kolo
31.01.2021 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Obrana Alavésu v Getafe vydržela. Oba celky získaly bod

V Getafe branka nepadla ani jedna, první klání nedělního programu LaLigy skončilo lépe pro Alavés. Ten se sice nedostal díky jednomu bodu z pásma sestupu, ale pro Getafe jakožto favorita je remíza velkou ztrátou.

Domácí se chtěli dostat aspoň na chvíli do první desítky, jenže to by museli vyhrát. Je pravda, že Getafe od začátku velmi aktivně napadalo rozehrávku Deporu, ale to bylo vlastně všechno. Alavés si dával sakra velký pozor na to, jak rozehrává v blízkosti svého vápna a prakticky nedělal obranné chyby.

První velké šance jsme se dočkali vlastně až ve 40. minutě. Takefusa Kubo svým centrem na bližší tyč sice nikoho nenašel, po několika odrazech se ale míč snesl k Jaimemu Matovi, který tvrdou ranou mířil pod víko. Tam sice brankář Pacheco nedosáhl, ale zaskočil za něj obránce Navarro.

Po změně stran se Getafe víc uchýlilo právě ke střelbě, jenže rány Cucurelly, Maty ani Arambarriho se do brány nevešly. Právě posledně jmenovaný hráč mohl definitivně rozhodnout ve prospěch svého týmu v 89. minutě. Po dlouhém centru na zadní tyč hlavičkoval právě Arambarri, jenže ačkoli ho nikdo nehlídal, bránu hlavičkou minul o dobrý metr!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele