22. kolo
05.02.2021 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Joselu (© AFP)

Nezáživné utkání s Valladolidem vyhrálo Deportivo díky jediné brance Joselua

U tohohle zápasu musel mít člověk opravdu pocit promrhaného času. Dvě hodiny nudy na obou stranách bez nějaké větší šance rozhodla jediná branka z 66. minuty a postaral se o ni domácí útočník Joselu.

První minuty utkání naprosto jasně deklarovaly, že tady proti sobě hrají dva týmy v hrůzostrašné formě, které se oba bijí o záchranu. Žádná šance, minimum snahy i střel. Hlavně neudělat chybu. Domácí Alavés přeci jenom vypadal trochu lépe a snažil se ohrožovat brankáře Jordiho Masipa buď střelami ze hry, nebo aspoň standardními situacemi.

K úspěchu to ale nevedlo, za celý první poločas jsme se nedočkali jediné šance, která by stála za zmínku. V tom druhém už to vypadalo trochu lépe a hned ve 49. minutě mohli jít domácí do vedení. Obránce Florian Lejeune vzal na sebe odpovědnost při standardce a kroutil balon k tyči, ale brankář Masip zasáhl výborně.

Rozhodnutí tak přinesla až 66. minuta. V ní se po jednom z mála útoků dočkali domácí. Centr z pravé strany hřiště od střídajícího Martína přistál u Joselua, který byl u míče dřív než obránce a stačil jej usměrnit za záda bezmocného Masipa! Joselu mohl v nastavení přidat ještě jednu branku, ale s jeho hlavičkou si Masip poradil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
adogti77

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele