12. kolo
06.12.2020 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad ztratil v Alavésu dva body a zůstal na druhém místě

LaLiga má po neúplných dvanácti kolech nového lídra a není jím Real Sociedad. Hosté v baskickém derby promarnili příležitost vrátit se do čela před Atlético, na půdě Alavésu se nedokázali i přes vyloučení Battaglii střelecky prosadit a pouze remizovali 0:0.

Baskické derby mohlo rozhodnout o návratu Realu Sociedad na první místo tabulky, nepřineslo však takovou podívanou, jak by se slušelo.

Nakonec nemuselo zůstat u bezbrankového výsledku, kdyby hosté proměnili obrovskou příležitost na začátku utkání. Alexander Isak zakončoval z malého vápna a Fernando Pacheco na brankové čáře balón vyrazil. Realu Sociedad citelně scházel Mikel Oyarzabal, který se v zápase Evropské ligy zranil a bez něho byla ofenzíva poloviční. První poločas krom šance Isaka nic jiného nepřinesl.

Stejně jako začal první poločas odstartoval i druhý - šancí Alexandera Isaka. Jeho ránu Pacheco zase vyrazil a pak před hráči hostí zívala prázdná branka, kterou však trefit nedokázali. Real Sociedad pak dostal ještě jednu možnost utkání rozhodnout, když byl po hodině hry vyloučen Battaglia.

Zhruba půlhodinovou přesilovku však využít nedokázal. Deset minut před koncem vytáhl Pacheco další skvělý zákrok po střele Williana Josého, kterému skvěle přiťukl balón Portugués. To byla největší šance zápasu a zároveň poslední. Baskické derby skončilo bez branek.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele