36. kolo
12.05.2021 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Nolito (© AFP)

Celta Vigo udolala Getafe 1:0

Celta Vigo zůstává ve hře o Evropskou konferenční ligu. Rozhodla o tom středeční výhra nad Getafe 1:0, kterou vystřelil v prvním poločase Nolito. Pro hosty je další porážka velkou komplikací v boji o záchranu.

Zatímco Celta Vigo si může lebedit v první polovině tabulky a ještě doufat v evropské poháry, na opačné straně se musejí strachovat. Getafe nemá dva zápasy před koncem nic jasného a o záchranu bude bojovat až do posledního kola.

Celta se v závěru sezony dostala do dobré formy a proti Getafe byla favoritem. Tuto roli pak začala naplňovat ve 24. minutě, kdy si Aspasův centr zpracoval na malém vápně Nolito a podél brankáře poslal balón do sítě. Getafe se snažilo s výsledkem něco udělat, ale směrem dopředu bylo úplně bezzubé. Největší šanci spálil ve 43. minutě Rodríguez, jehož střelu vytěsnil Villar.

Po změně stran pokračovala hostující bezradnost a Celta tak bez problému držela těsný náskok. Domácí měli i větší převahu v držení balónu, ale ani oni si už nedokázali vypracovat gólovou šanci. Podprůměrné utkání tak nabídlo jen jednu branku a vítězství Celty, které bylo už čtvrté v řadě. Bude tato série pokračovat i o víkendu na Camp Nou?

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele