16. kolo
08.12.2019 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Getafe vyloupilo Eibar, rozhodl Ángel Rodríguez

Jedna branka Ángela Rodrígueze nakonec stačila na tři body pro madridské Getafe. Svěřenci Pepeho Bordaláse neprohráli už v šestém ligovém zápase v řadě a díky tomu se posunuli na průběžné čtvrté místo. Naopak čtvrtou porážku v řadě registruje Eibar, jemuž se výrazně přiblížily sestupové příčky.

Dá se říci, že utkání nakonec vyhrál šťastnější celek. Eibar rozhodně nebyl horším soupeřem, jenomže to co svedlo Getafe - proměnit alespoň jednu šanci - nedokázal.

Přitom v 18. minutě měl po rychlém kontru zajímavou možnost Charles, ke smůle domácích ale zamířil přesně doprostřed a tudíž do připraveného Soríi. Eibar působil daleko živějším dojmem a Getafe za celý první poločas ohrozilo Dmitrovićovu branku jen jednou. Až na samotném sklonku poločasu pálil do břevna Mathías Oliveira a Eibar si mohl výrazně oddechnout. Getafe mělo poměrně dost smůly i na začátku druhého poločasu, kdy konečně vstřelil gól Jaime Mata, veškeré vzrušení ale bylo marné, neboť byl máván těsný ofsajd. I v tomto směru byla nakonec statistika vyrovnaná, protože krátce po Matově neuznané brance nebyl uznán gól ani Kikemu. Na vině ale nebyl ofsajd, nýbrž hra rukou.

Rozhodující okamžik přišel v 67. minutě, pro Suárezovu překvapivou přihrávku si seběhl Ángel Rodríguez, zbavil se brankáře a do prázdné zakončil. Domácí měli pořád dostatek času na vyrovnání, ale Getafe hrálo zodpovědně a mířilo za dalšími třemi body. V poslední minutě zápasu nebyl Getafe uznán další gól, ale toho ve výsledku nemuselo vůbec trápit, neboť si z Eibaru odvezlo všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele