28. kolo
14.06.2020 19:30 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

Real Madrid bez potíží zvítězil 3:1

Real Madrid odpověděl na sobotní výhru Barcelony pohodlnou výhrou nad Eibarem 3:1, takže rozdíl mezi oběma celky je nadále dvoubodový. Domácí se na tréninkovém stadionu Alfréda di Stefána rychle ujali vedení a ještě do poločasu si zajistili tříbrankový náskok, který se ukázal být rozhodující.

Dlouho to netrvalo a Real se rychlou brankou uklidnil a prakticky celý průběh utkání kontroloval. Benzemova snaha ve 4. minutě vyústila v parádní střelu Kroose pod břevno, na kterou byl Dmitrović krátký. Pokud si něco Eibar nepřál, pak rychle inkasovat. I další scénář byl plně v režii Bílého baletu, který jinak nemusel vyvinout nijak silný tlak. Po půlhodině hry měl Benzema prsty v další akci, kterou tentokrát vyšperkoval Hazard přihrávkou na Sergia Ramose a ten už jen uklízel do prázdné branky. Za dalších sedm minut Benzema z úhlu neprostřelil Dmitroviće, ale to mu vadit nemuselo, protože nedůsledné odehrání Álvareze zapříčinilo třetí branku, tentokrát v podání přesné Marcelovy střely. Real měl utkání plně pod kontrolou a do poločasu mohl ještě navýšit, volej Rodryga ale Dmitrović zpacifikoval. Real se moc nenadřel a Zinédine Zidane si mohl o přestávce pochvalovat průběžný výsledek.

Eibar to ještě nechtěl zabalit a do druhé půle vstoupil sympatičtěji. První práci pro Courtoise obstaral Exposito, belgický brankář však předvedl skvělý zákrok. Snaha Eibaru nakonec přinesla ovoce, v 60. minutě se souhrou šťastných náhod balón po rohovém kopu několikrát odrazil, až skončil od zad Pedra Bigase v síti.

Domácí žádné další drama nedovolili, Eibar se ke své hře vůbec nedostával a z Madridu se vrací s nepořízenou. Real zareagovat na výhru Barcelony a nadále ztrácí na první místo dva body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Filip236

4:0

Reagovat
Pharrell

3:0

Reagovat
valloire

5-0

Reagovat
boryland

1:1..............

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele