32. kolo
28.06.2020 19:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Eibar veze z Granady tři body

Velice důležité tři body získal Eibar na půdě Granady. Ve vyrovnaném utkání měl nakonec více štěstí a vstřelil rozhodující gól na 2:1. V tabulce se hosté zase o něco vzdálili sestupovým pozicím, Granada zůstává na desátém místě.

Granada sice měla sympatický začátek a mohla vést, kdyby v 11. minutě proměnil tutovku Darwin Machís. Antonio Puertas mu posílal přihrávku přesně před branku, ale z pozice hostí na poslední chvíli zasáhla defenzíva. Eibar byl nekompromisní a o pět minut později trestal. Pablo de Blasis možná studoval Karla Poborského, protože přesně po jeho vzoru nádherně přeloboval brankáře Escandellu. Hosté posléze kontrolovali hru a Granada nijak nebezpečná nebyla. To se však změnilo krátce po změně stran s příchodem Roberta Soldada.

Ve 48. minutě centroval Puertas a Roberto Soldado po třech minutách pobytu na hřišti srovnal na 1:1. Následně se hra přelévala ze strany na stranu, ale jak Granada, tak i Eibar své příležitosti nevyužili.

Více štěstí měli nakonec hosté, v 69. minutě Orellana našel ve vápně úplně volného Kikeho Garcíu a domácí museli zase dotahovat. Postupně byla Granada nucena otevírat obranu a tím se nabízely kontry Eibaru. Jeden z nich dvě minuty před koncem neproměnil především díky skvělému zákroku Escandelly.

Závěr utkání byl pořádně dramatický, Granada se cpala do šestnáctky a ve druhé minutě nastavení mohla vyrovnat. Propadlý balón napálil jen do brankáře Dmitroviće Carlos Fernández! Dmitrović šel do akce ještě jednou a nakonec se stal ústřední postavou konečného vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele