10. kolo
27.10.2019 14:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Granada porazila Betis a poskočila do čela tabulky

V loňské sezoně skončila Granada druhá ve druhé španělské lize a postoupila. Po desátém odehraném kole je největším překvapením ročníku, když jako nováček vévodí tabulce před všemi giganty. Naposledy to odnesl Betis, který prohrál 0:1.

V šestadvacáté minutě hosté vyrazili v pěti hráčích do rychlého protiútoku a proti nim stáli jen dva obránci. Canales nakonec přihrál Tellovi, který míč v rozhodujícím momentě zadrbal a přišel o něj.

O pět minut později znovu hrozil Betis. Fékir nahrál do levého křídla Canalesovi, který našel zpětnou přihrávkou Andrése Guardada. Ten však balon vůbec netrefil podle svých představ, takže jeho pokus mířil hodně mimo.

Diváci se rozhodně nenudili ani nadále. Centr z pravé strany ve vápně hostů propadl až k Ramonovi Azeezovi. Toho však vzniklá sitauce poněkud zaskočila, takže se od něj míč víceméně jen odrazil za brankovou čáru.

V 55. minutě si na přetažený centr naběhl stoper Betisu Mándí, ten však hlavičkoval v pádu a branku netrefil.

Vicktor Díaz v 61. minutě obral o míč Guardada a přihrál Fernándezovi, který balon vyvezl až na hranici pokutového území. Poté přihrávkou mezi obránci našel Alvára Vadilla, který vystřelil na přední tyč, což překvapilo gólmana Roblese, který skákal na druhou stranu a nemohl už nic dělat.

O dvě minuty později mohli domácí ještě navýšit skóre. Nejprve Azeez trefil tyčku, dorážející Fernández poté nepochopitelně netrefil zcela prázdnou bránu.

Už se pomalu blížil konec zápasu, když Betis dostal v 87. minutě možnost přímého kopu. Canales vyslal pohlednou střelu, která orazítkovala břevno! Granada se tak může vyhřívat na výsluní, za to Betis se nachází na sestupové osmnácté příčce.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele