19. kolo
05.01.2020 12:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Ángel Montoro rozhodl o výhře Granady

Na Estadio Nuevo Los Cármenes nakonec padla jediná branka, ale to zejména domácím nemusí vůbec vadit. Granada po novém roce porazila Mallorcu a zastavila tím pád tabulkou. Hosté si porážkou zkomplikovali situaci a body tak budou muset nahnat někde jinde.

Nedělní odpoledne začalo ve Španělsku bitvou Granady s Mallorcou. Na první pohled možná nešlo o tolik atraktivní utkání, nicméně vzhledem k ambicím oběma týmům šlo o důležitý zápas. Začátek zápasu přinesl vyrovnanou podívanou a na první a vlastně poslední gól se nemuselo dlouho čekat. Ve 24. minutě prolomil nerozhodný výsledek Ángel Montoro, který byl ve správný čas na správném místě a přihrávku Soldada bez problémů dopravil do odkryté sítě. Bohužel v prvním poločase to bylo všechno, hra se po zbytek hodně kouskovala, což atraktivitě zápasu zrovna nepomáhalo. Ještě před koncem prvního poločasu museli domácí poprvé střídat a zraněného autora gólu Montora nahradil Ramon Azeez.

Mallorca měla po změně stran solidní šance na vyrovnání, ale pumelenice Daniho Rodrígueze skončila mimo a Hernández hlavou rovněž minul. Hosté se snažili všelijak osvěžit hru, ale Granada se rozhodla těsné vedení za každou cenu ubránit. Ještě v nastavení musel Rui Silva předvést jistý zákrok a pak už se mohl společně se spoluhráči radovat z důležitého vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele