25. kolo
23.02.2020 12:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Osasuna doma selhala, Granada za poločas nasázela všechny góly

Nakonec poměrně překvapivý výsledek viděli diváci v Pamploně. Domácí Osasuna propadla v prvním poločase a od Granady inkasovala tři góly. Po změně stran už se domácí nevzpamatovali, takže po 25. kolech zůstávají ve druhé polovině tabulky.

Vstup Osasuny do zápasu byl doslova katastrofální, hostům stačily čtyři minuty, aby Darwin Machís vlétl do pokutového území a tvrdou ranou pod břevno překonal Herreru. Ten inkasoval z první střely na branku a to ještě nečekal, že v průběhu prvního poločasu vyloví ze sítě další dva fíky.

Osasuna se okamžitě nesesypala, naopak na chvíli převzala iniciativu a byla nebezpečná. Její snaha vedla dokonce ke gólu, který ve 27. minutě vsítil Gallego, nicméně kvůli ofsajdu bylo veškeré vzrušení zbytečné. Granada pak víceméně zopakovala svojí gólovou akci ze čtvrté minuty, tedy že Darwin Machís pronikl do šestnáctky a přesnou ranou překonal Herreru. Když pak čtyři minuty před koncem poločasu zvyšoval už na 3:0 Dimitri Foulquier, vypadalo to s Osasunou zle. Foulquier ze strany procedil balón Herrerovi mezi nohy a potřetí v zápase rozjásal nadšené fanoušky Granady.

Domácí kouč měl o přestávce plno práce, jeho svěřenci sice nesložili zbraně, ale náskok, který si Granada vypracovala, byl nad jejich síly. V 76. minutě spálil před prázdnou brankou obrovskou tutovku Puertas a vzápětí vstřelil neregulérní gól Soldado, takže stav 3:0 pro Granadu setrval až do závěrečného hvizdu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele