34. kolo
05.07.2020 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Osasuna se rozešla s Getafe bez branek

Duel Osasuny s Getafe branku nenabídl a konečný výsledek je zejména ztrátou pro hostující celek, který mohl vyvinout větší tlak na čtvrtou Sevillu. V zápase bylo minimum šancí - převažovala bojovnost a taktika.

Hned na úvod je nutné říci, že nešlo o vůbec pohledné utkání. Nejenom, že šancí bylo minimum, ale celkově zajímavých momentů bylo poskrovnu.

Osasuna musel už po devíti minutách sáhnout ke střídání, když se zranil Marc Cardona, jeho místo zaujal José Arnaiz. To byl také nejzajímavější okamžik prvního poločasu, v jehož začátku možná měli větší převahu domácí, ale postupně se více dostávali do hry hosté. Každopádně branka nepadla a nezměnil to ani druhý poločas.

Až v 64. minutě se naskytla první větší příležitost pro Osasunu, ale zakončení Kikeho Barjy skvěle zlikvidoval brankář Soría. Další práci už neměl, utkání pomalu ale jistě směřovalo k nerozhodnému konci a ani v závěru už ani jedna strana nechtěla riskovat případný inkasovaný gól. Osasuna tak hrála v nezáživném utkání s Getafe 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele