16. kolo
16.12.2018 12:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Girona FC 2:0

Tomáš Vaclík si připsal další čisté konto v brance Sevilly FC a jeho tým doma potvrdil roli favorita, když porazil Gironu 2:0. Zápas nenabídl vyloženě ofenzivní podívanou, přesto si domácí celek došel pro cenné vítězství a i nadále se drží na dostřel vedoucí Barcelony.

Počátek prvního poločasu přinesl několik náznaků šancí hostující Girony. Přesto se k první výraznější šanci dostal po nepřesném odkopu hostující obrany Ben Yedder, který z nadějné pozice těsně minulou pravou tyčku brány.

Ve 32. minutě přišel nádherný pas od domácího Silvy za obranu, kam si naběhl Sarabia, jenž minul bránu z téměř totožné pozice jako před ním Ben Yedder. Girona se propracovala k první výrazné šanci až v závěru první půle, kdy však Stuaniho vychytal fantasticky Vaclík a podržel svůj tým. První půle další významnější moment nepřinesla a oba soupeři šli do šaten za nerozhodného stavu.

Druhý poločas začal v podobném duchu, jako ten první. Přišla 55. minuta a ve velkém vápně upadl po střetu s obránci André Silva a rozhodčí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Ever Banega, který nedal hostujícímu gólmanovi šanci a poslal svůj tým do vedení 1:0.

Uběhlo sotva 9 minut od první branky a Ben Yedder zužitkoval parádní kolmici, když přihrávkou pod sebe ve velkém vápně našel Pabla Sarabiu, který nezaváhal a zvyšoval vedení na 2:0.

Po zbytek druhého poločasu se již nic zásadního neodehrálo a Sevilla si zkušeně ohlídala pohodlné vedení 2:0 do závěrečného hvizdu rozhodčího.

Autor: Lukáš Vladyka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele