5. kolo
21.09.2018 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SD Huesca - Real Sociedad 0:1

Jen jednu branku nabídla předehrávka 5.kola španělské nejvyšší soutěže mezi Huescou a Realem Sociedad. Baskové zvítězili díky trefě Merina po hodině hry a výsledek už nepustili.Ani přesto, že na straně hostů padly dvě červené karty, jmenovitě pro Juanmiho a Hernándeze.

San Sebastian tak díky vítězství poskočil v neúplné tabulce na šesté místo a bude sledovat ostatní víkendové výsledky. Baskové to v Huesce neměli jednoduché, domácí v úvodu často drželi balón, ale s první tutovkou přispěchali hosté. Pardův přímák se stočil až na gólmana Wernera, který tak musel vyrážet na rohový kop. Volné přímé kopy umí Pardo zahrávat skvěle a Huesca se o tom znovu přesvědčila na sklonku prvního poločasu, nikdo z hostujících však na nebezpečný balón nedosáhl.

Druhý poločas byl na zajímavé okamžiky přeci jenom bohatší. Hned z kraje druhé půle chyboval gólman Rulli, ale střela Hernándeze byla naštěstí pro Basky sražená na rohový kop. V 57. minutě se domácí vehementně dožadovali pokutového kopu po zákroku Thea Hernándeze na svého jmenovce, ale píšťalka sudího zůstala němá.

Po hodině hry byl bezbrankový výsledek konečně prolomen. Nejprve zazdila dobrou šanci Huesca a to i díky zákroku Rulli a vzápětí na druhé straně uklidil balón přesně k tyči a rovnou z voleje Mikel Merino! San Sebastian vedl 1:0.

Hosté si však cestu za vítězstvím pořádně zkomplikovali. V 71 .minutě uviděl druhou žlutou kartu Juanmi a San Sebastian šel do deseti. Pulido pak sice mohl přidat pojistku, jenže se mu to nepodařilo a z jeho šance nic nebylo. Následně uviděl rovnou červenou kartu Theo Hernández za naprosto jasnou a zbytečnou facku vůči soupeři.

Huesca však ani přesilovku o dva muže nedokázala využít, takže si body nakonec odvezl Real Sociedad.

Autor: Ondřej Linhart / football-espana.net, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele