4. kolo
14.09.2018 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SD Huesca - Rayo Vallecano 0:1

Rayo Vallecano slaví poprvé v sezoně body! Výhru nejtěsnějším možným rozdílem si veze z Huescy, která dnes na hosty nestačila. Jedinou trefou projevil jasnou převahu Raya Gianelli Imbula.

Od prvních minut byli hosté lepším týmem, ale chvíli jim trvalo, než se dokázali propracovat k nějaké vážnější akci. Tu první měl na svědomí Raúl de Tomás. Útočník Raya vzal na sebe odpovědnost při zahrávání volného přímého kopu, ale pálil jen do zdi. Také jeho spoluhráč Kakuta posílal do malého vápna velice nebezpečný centr, jenomže nikdo z hostujících hráčů se k balonu nedostal.

Ve 27. minutě musela ošemetnější situaci řešit také obrana Raya. Postaral se o to Melero, který vracel před bránu pas. Na poslední chvíli ale do vzduchu vystoupal Abdoulaye Ba a míč odvrátil hlavou na roh! A to byla dost možná klíčová situace, protože jen o dvě minuty později Rayo dokázalo vstřelit gól. Krásným způsobem se o to postaral záložník Gianelli Imbula, který ze třiceti metrů nádhernou ranou poslal míč do šibenice!

Kakuta šikovně roztáhl hru na levou stranu, kde číhal García, který našel ještě lépe postaveného De Tomáse. Jeho střela z úhlu však nebyla nebezpečná. Ani po změně stran se domácí hráči nedokázali příliš dobře dostat do tempa zápasu a jasně lepším týmem byli hráči Raya.

Navýšit vedení v zápase mohl De Tomás, který se dnes opravdu snažil. Po ose Imbula - Trejo se k němu dostal balon a De Tomás pálil dobře. Ještě lépe ale reagoval brankář Werner, který se nenechal překvapit a ránu protihráče fantasticky vytáhl mimo!

De Tomás se přeci jen dočkal. Po hodině hry hlavičkoval na zadní tyči poté, co se odpoutal od protihráče. Jeho hlavička zaplula do sítě a Rayo slavilo. Jenomže pouze na chvíli. Hlavní sudí totiž postřehl nepatrný faul De Tomáse a branku odvolal!

Domácí mohli srovnat dvacet minut před koncem. To se k balonu dostal po menším nedorozumění Ávila, jenže jeho pokus mířil nad prázdnou bránu! O chvíli později mířil nad také Cucho, takže domácí nakonec těsně prohráli.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele