11. kolo
04.11.2018 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SD Huesca - Getafe CF 1:1

Nováček soutěže SD Huesca vybojoval cenný bod za domácí remízu 1:1 s celkem Getafe CF. Ačkoliv byl hostující tým favoritem utkání, dokázal vyrovnat nepříznivé skóre až v nastaveném čase. Domácímu celku se tak podařilo utnout sérii tří proher v řadě, ale co je důležitější, povedlo se mu zvednout i herně.

Domácí tým Huesca si v úvodu první půle vytvořil několik zajímavých příležitostí. Přesto s prvním vážnějším ohrožením branky přišlo Getafe, když se po střílené přihrávce před bránu dostal Antunes, který byl před domácím gólmanem zcela sám a trestuhodně minul.

První poločas nakonec nepřinesl žádnou branku a oba týmy šly do šaten za nerozhodného stavu. Diváci viděli vyrovnanou hru, která však byla mnohdy přerušena pro poměrně velký počet nedovolených zákroků. Tým Getafe měl malinko více ze hry, kterou se snažil ovládat, kdežto domácí celek se pokoušel zejména o nebezpečné kontry.

Běžela 50. minuta druhého poločasu, když se po zákroku hostujícího gólmana Sorii, kopal rohový kop. Míč propadl do středu vápna na zcela osamoceného Xabiera Etxeitu, který přízemní hlavičkou otevřel skóre zápasu.

Vstřelená branka povzbudila domácí celek, který začínal mít mírnou převahu nad svým protivníkem. Hosté se snažili na nepříznivý stav utkání reagovat průběžným střídáním, které však kýžené oživění hry nepřineslo. V závěru druhé půle se množily nedovolené zákroky na obou stranách, což rozhodčí trestal stále častěji karetními tresty. Celkově jsme mohli vidět na obou stranách 8 žlutých karet.

Běžela již první minuta nastaveného času, když se k přihrávce prodral hostující Jorge Molina. Ten uplatnil své četné zkušenosti, podržel si míč před dotírající obranou, která nechtěla uvnitř vápna faulovat a přiťukl si míč mezi dvěma obránci Huescy. Ti na jeho nečekaný pohyb nestačili včas reagovat a podařilo se mu prostřelit domácího gólmana Jovanoviče. Huesca tak ztratila tříbodový zisk až v samotném závěru utkání, což ji může na konci sezony mrzet.

Autor: Lukáš Vladyka / marca.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souhlas s tipem EF.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele