21. kolo
27.01.2019 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad remizoval s poslední Huescou 0:0

Na španělskou soutěž dosti netypickým výsledkem skončilo utkání mezi Realem Sociedad a Huescou. Diváci na stadionu Anoeta v Baskicku branku neviděli a zatímco pro domácí je to ztráta, po hosty má bod velkou cenu. Huesca však navzdory tomuto úspěchu zůstává s velkou ztrátou poslední.

Real Sociedad sice neprohrál ve čtvrtém utkání po sobě, ale remíza s posledním týmem soutěže nemůže být nic jiného, než ztrátou.

Huesca vstoupila do utkání poměrně dobře a k překvapení všech byla nejenom aktivnější, ale také měla první gólovku. Po čtvrthodině hry parádně vypálil Yangel Herrera a domácí celek zachránila levá tyč. O dorážku se ještě pokusil Insúa, ale branku hodně minul. Na druhé straně střílel rovněž mimo Mikel Merino. Huesca v závěru prvního poločasu ještě jednou vystrčila drápy a propadlý balón mohl uklízet do branky Cucho. Brankář Rulli se však natáhl a balón vyškrábl na rohový kop. Poslední tým soutěže domácí ekipu v prvním poločase přestřílel, ale bylo jasné, že ho ve druhém dějství čeká ještě pořádný kus práce.

Zvláště, když se v 52. minutě domácí dožadovali pokutového kopu po faulu na Williana Josého. Hlavní arbitr zápasu se ale rozhodl nepískat. Real Sociedad postupně přebíral iniciativu, převážil držení balónu na svojí stranu, ovšem před šestnáctkou, natož uvnitř ní prostě nebyl nebezpečný. Huesca bezbrankový stav na Anoetě udržela a domů si z Baskicka veze cenný bod. Jestli nakonec hostům pomůže k záchraně , to se teprve uvidí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele