16. kolo
15.12.2018 13:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Molina rozhodl utkání s aktivnějším Realem Sociedad

Getafe může slavit, protože si v sobotu v poledne dokázalo doma připsat tři cenné body. Děkovat za ně může Jorgemu Molinovi, který se prosadil už ve třetí minutě. Baskický Real Sociedad se na žádnou gólovou odpověď nezmohl.

Domácí Getafe bylo jasným favoritem sobotního klání na Coliseum Alfonso Perez a chtělo navázat na úspěšné poslední týdny. V cestě za výhrou mu hodně pomohla třetí minuta, protože se domácí bleskově dostali do vedení. Gaku Shibasaki dostal přihrávku na levou stranu a brankář ale jeho ránu ve výběhu odkopl. Jenže trochu nešťastně, protože dobíhající Jorge Molina krásným obloučkem přehodil brankáře Moyu a poslal domácí do vedení!

Na tak rychlé inkasování nebyli hosté připraveni a dost dlouho jim trvalo, než na něj dokázali nějak reagovat. Ve 13. minutě se o to pokoušel mladý tahoun ofenzivy Oyarzabal, k němuž se dostal centrovaný míč. Mladý talent si jej zpracoval a krásnou ranou jen těsně minul tyč! Následně se ke střele z otočky dostal Dakonam a jeho rána zpoza obránce orazítkovala jen brankovou konstrukci!

První minuty byly hodně svižné a hra se přelévala ze strany na stranu. Hostující záložník Illarramendi vysunul skvělým pasem vpřed Juanmiho, který se dostal k míči a sám před brankářem Soriou zkusil dloubáček. Ten mu ale vůbec nevyšel a brankář Soria jej v pohodě vychytal. Deset minut před koncem první půle zahrávali hosté standardní situaci a obránce Héctor Moreno hlavou pořádně vystrašil brankáře Soriu!

Také nástup do poločasu druhého se víc povedl hostům. Oyarzabal našel centrem z levé strany úplně volného Juanmiho, jehož hlavičku k tyči musel brankář Soria likvidovat povedeným skokem. Juanmi byl celkově velmi aktivním hráčem a obranu soupeře zaměstnával svými pokusy dost často.

V 59. minutě pálil ve velmi dobré pozici jen těsně vedle. Dvacet minut před koncem po Januzajově centru ze strany zase hlavičkoval Willian vedle tyče! V nastavení pak ve vápně upadl Hernández, ale sudí Santiago Jaime Latre v tom penaltu neviděl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele