4. kolo
16.09.2018 16:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Levante UD 1:0

Jediná branka nakonec padla v zápase mezi Espanyolem a Levante a znamenala vítězství domácího celku. Hrdinou zápasu se stal autor trefy Sergio García. Katalánci se zároveň posunuli už na čtvrté místo tabulky.

Nutno podotknout, že domácí zvítězili zaslouženě. Po celý zápas byli o něco aktivnějším celkem a nakonec jim k tříbodovému zisku stačila jediná branka, na kterou Levante nenašlo odpověď.

Espanyol od začátku hledal mezery v defenzívě Levante a poměrně dlouho trvalo, než přímo ohrozil jeho branku. Ve 23.minutě se nakonec odhodlal ke střele Marc Roca a golman Olazábal nemusel zasahovat. Také před koncem poločasu to byli Katalánci, kdo byl před brankou soupeře nebezpečnější, ale Olazábal si poradil i s nepříjemnou tečí a výsledek nadále zůstával nerozhodný.

Nakonec to nejpodstatnější se odehrálo až ve druhém poločase, přesněji na jeho začátku. Sergio García si potáhl balón až k šestnáctce, kde jej sice mohl rozdělit do stran, ovšem rozhodl se pro přímou střelu a udělal dobře. García trefil šibenici a Olazábalovi nedal vůbec žádnou šanci.

Valencijský celek tedy musel dohánět a to byl problém, protože obrana Espanyolu ho do ničeho vážnějšího nepouštěla. V 73.minutě měl navíc na kopačce druhý gól Borja Iglesias, ale do cesty se mu postavil pohotový zákrok Olazábala. Levante se dostalo do větší příležitosti až v samotném závěru. Čtyři minuty před koncem pořádně prověřil Diega Lópeze Antonio Luna, ale skóre nadále zůstávalo neměnné. Espanyol nejtěsnější výsledek ubránil a posunul se už na čtvrté místo tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele