6. kolo
27.09.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - Getafe CF 1:1

Už dvakrát v řadě se Depotivo radovalo před vlastními fanoušky z vítězství nad tímto soupeřem, tentokráte ale bylo rádo, že proti Getafe urvalo aspoň bod a že částečně navázalo na své předchozí tři výhry v řadě. Za bezbrankového skóre deset minut před koncem skóroval Amath Ndiaye, avšak Jonathan Calleri v nastavení přisoudil domácím aspoň plichtu.

Možná bylo na obou týmech zprvu vidět, že první vložené kolo, a s ním spojené nepříjemné události ohledně cestování či mobilizace fyzických sil, jim dělá v obvyklých zavedených pořádcích trošku nepořádek. Proto si diváci na Estadio de Mendizorroza museli na první šanci počkat až do 26. minuty, kdy střelu Ángela lapil domácí brankář Fernando Pacheco.

Jen o pár chvil později mohl celek z madridského předměstí jít do vedení po další příležitosti, Jaime Mata totiž využil obrovského zaváhání stopera Xima Navarra, jenže z blízkosti trestuhodně trefil jen Fernanda Pacheca. Deportivo mohlo udeřit ve 41. minutě, rozhodčí Eduardo Prieto totiž i s pomocí videa nařídil v jeho prospěch penaltu.

Domácí forvard Calleri pronikl do šestnáctky, ze strany byl podražený vracejícím Arambarrim a dokonce možná i gólmanem Davidem Soriou, a tak rozhodnutí o pokutovém kopu bylo poměrně snadné. Jenže exekutor Ibai Gómez v zakončení selhal a neprudký pokus usměrnil pouze do míst, kam skočil v pohodě hostující muž v rukavicích.

V 53. minutě Laguardia hlavou trefil jen břevno brány Davida Soriy, naopak Getafe v 80. minutě na druhé straně skórovalo díky Ndiayemu, který po sklepnutí míče od Jaimeho Maty zamířil nechytatelně do šibenice. V samotném závěru ovšem bylo srovnáno, centr Xima Navarra zprava dopravil za brankovou čáru hlavou dobře naběhnuvší Calleri.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele