14. kolo
01.12.2018 13:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Celta Vigo - SD Huesca 2:0

Celta Vigo neměla s posledním týmem soutěže Huescou žádné problémy a v poklidu zvítězila 2:0. Výtečný výkon podala největší hvězda domácích, reprezentant Iago Aspas, který vsítil všechny branky a zároveň se vyrovnal nejlepšímu střelci dosavadního průběhu LaLigy, desetigólovému Cristhianu Stuanimu.

Huesca přitom neměla vůbec špatný vstup do utkání a kdyby v 10. minutě proměnil velkou příležitost Rivera, mohl se zápas ubírat jiným směrem. Rivera se totiž natlačil na centr zprava a z malého vápna hlavou trestuhodně minul branku. Za deset minut bylo horko i na druhé straně při individuálním průniku Boufala, který opřel svojí střelu jen o boční síť. Celta každopádně přebírala otěže a ve 39. minutě poprvé udeřila. Mallo uvnitř vápna a v běhu převzal přihrávku, neukvapil se a před prázdnou branku naservíroval přesný pas zakončujícímu Iagu Aspasovi. Opora Celestes nezaváhala a v poklidu vstřelila první gól zápasu.

Hosté sáhli hned po změně stran k dvojímu střídání a minimálně v úvodu byli lepším týmem, jenomže Celta znovu přebrala iniciativu a zápas vesměs kontrolovala. Po hodině hry už byly všechny možnosti Huescy na střídání vyčerpány, aniž by se obraz hry změnil.

Čtvrthodinu před koncem předvedl Iago Aspas sprinterský souboj s Akapou, kterého se šikovně zbavil a brankáři Jovanovićovi zblízka nedal sebemenší šanci. Celta Vigo vedla v závěru utkání už 2:0 a měla nakročeno ke třem bodům. V nastavení se ještě domácím naskytly možnosti protiútoků, ale branka z nich už žádná nepadla. Celta zvítězila bez problémů 2:0 a v tabulce se posunula na dvanácté místo, zatímco Huesca je poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele