7. kolo
01.10.2018 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Celta Vigo - Getafe CF 1:1

Pondělní dohrávka 7. kola nejvyšší španělské soutěže mezi domácí Celtou Vigo a hostujícím Getafe nakonec přinesla jen remízu. V první půli se Celta dostala do vedení zásluhou Gómeze, ale v závěru zápasu srovnal Jaime Mata.

Celta byla jasně lepším týmem a její kombinace vyznívaly hodně nebezpečně. Po pádu Aspase u vápna hostí musel být brankář Soria pozorný a měl nakonec štěstí, že rána letěla jen do míst, kam dosáhl. Ve 12. minutě se do obrovské šance dostali hosté. Antunes poslal z levé strany naprosto perfektní pas do vápna, kde se ke střele dostal Amath Ndiaye. Brankář Álvarez ale zakročil včas a tím nejlepším možným způsobem.

S dalším rychlým protiútokem spěchal na domácí bránu Mauro Arambarri, jenže toho v postupu zastavil parádním skluzem Beltrán. Iago Aspas byl na konci zajímavé šance Celty, jenže zakončil jen velmi slabou střelou. Prosadil se jiný střelec Celty, Maxi López. Ve 33. minutě poslal Hugo Mallo nádherný pas vpřed a Gómez na hraně vápna hlavou překonal špatně vybíhajícího Soriu!

Getafe se ihned pustilo do akce, tento výsledek mu samozřejmě vůbec nevyhovoval. Srovnáno mohlo být o pouhou minutu později, jenže ránu Jorgeho Moliny zastavilo břevno! Getafe se zlepšilo v přechodové fázi a ve 45. minutě se málem prosadilo. Portillo poslal skvělý centr z pravé strany do vápna, kde se dostal ke hlavičce Ángel Rodríguez. Ten však zamířil mimo!

Pár minut po změně stran se obdobná situace opakovala a tentokrát Jorge Molina pálil po centru ze strany do náruče brankáře Álvareze. Do vápna se posléze prodral také Dakonam, který však v pádu přestřelil. Aktivní Maxi Gómez málem skóroval po hodině hry, jenže na poslední chvíli mu ve velké šanci míč uskočil!

Postupem času přibylo centrů do vápna Celty a obránci týmu z Viga přestali stíhat. Toho hosté využili v 78. minutě, když se balon ve vápně dostal od Ndiayeho k Jaimemu Matovi, který se po otočce nemýlil a srovnal - 1:1. Když pak Méndezovu ránu vytěsnil Soria, bylo o výsledku jasno.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele