4. kolo
16.09.2018 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - Villarreal CF 0:1

Žlutá ponorka dala zapomenout na domácí nezdar s Gironou a v Leganésu získala všechny body. Domácí nebyli horším týmem, nicméně nedokázali proměnit své příležitosti, včetně té největší pokutového kopu. Naopak Villarreal udeřil prostřednictvím Carlose Baccy a skóre už se do konce nezměnilo.

Až ve 25.minutě došlo k první zajímavému momentu, kdy se domácí dožadovali odpískánípokutového kopu za hru rukou. Sudí celou situaci zkoumal na videu a nakonec rozhodl, že se pískat nebude. Zhruba o deset minut později měl Leganés dobrou příležitost, ale El Zhar poté ci si zpracoval balón na prsa těsně minul. Do třetice pak zahrozil opět Leganés, po centru napříč šestnáctkou hlavičkoval Boudabouz a Asenjo se musel natáhnout k tyči. Příliš pohledný fotbal to nebyl, pravdou je, že v Leganésu panovalo hodně horké počasí, které mělo na hráče vliv.

Druhý poločas byl na brankové příležitosti přeci jenom bohatší a hned z kraje přišel klíčový okamžik celého zápasu. Hostující Gaspar zahrál ve vlastním vápně rukou a sudí tentokrát penaltu odpískal. Leganés měl jedinečnou možnost dostat se do vedení, jenže Carrillo poslal balón trestuhodně vedle!

Zajímavé je, že domácí borci se po hodině hry dožadovali další penalty a to opět po Gasparově ruce. Sudí však nepískal a velmi záhy přišel ze strany Villarrealu trest. Layúnův náherný centr ze standardní situaci dostal do sítě Carlos Bacca a Leganés najednou zkoprněl. Žlutá ponorka mohla vedení ještě navýšit, ale Fornalsova střela skončila těsně vedle. V závěru zápasu pak minul i Layún, což bylo velké štěstí pro Cuéllara. Villarreal nejtěsnější vedení uhájil a poprvé v sezoně zvítězil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele