32. kolo
15.04.2019 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Real Madrid si veze z Leganésu jenom bod

Real Madrid si i přes velkou převahu odváží ze hřiště Leganésu jen bod. Domácí toho sice směrem dopředu moc nevymysleli, ale před koncem prvního poločasu překonal Keylora Navase utaženou střelou k tyči Jonathan Silva a Real už jen stačil vyrovnat. Krátce po změně stran rozšířilo gólovou sbírku Karim Benzema.

Pro Bílý balet se toho na třetím místě moc nemění, ztráta na druhé Atlético sice vzrostla, ale vzdálenost od čtvrté Sevilly činí devět bodů. Podobné je to i u Leganésu, který si bodem potvrdil střed tabulky, bezpečně vzdálený od sestupových pozic.

Favorit utkání byl i přes všechny jeho nesnáze jasný, Real Madrid začal Municipal de Butarque dle očekávání aktivně a brzy se také připomenul, když po Iscově přihrávce střílel těsně vedle Marco Asensio. I Leganés ukázal svoje možnosti a po vyhraném hlavičkovém souboji se na malém vápně natlačil do zakončení Braithwaite, ale balón do branky neusměrnil. Jinak měli navrch hosté, i když v koncovce to žádná sláva nebyla. Před koncem poločasu střílel Varane jen do připraveného Cuéllara a vzápětí přišel na druhé straně šok. Braithwaite výborně udržel propadlý balón v šestnáctce a po jeho přiťuknutí se přesně trefil k levé tyči Jonathan Silva. Leganés vedl nad Realem Madrid po prvním poločase 1:0.

Real si přichystal odpověď krátce po změně stran. V 50. minutě Cuéllar sice vyrazil Benzemovu střelu, jenomže Francouz se dostal i k dorážce a svojí osmnáctou brankou v sezoně zařídil vyrovnání. Hosté si pak vytvořili trvalou převahu, ale defenziva Leganésu odolávala. V závěrečných minutách se Leganésu povedla vstřelit branka, ale sudí Medié jí kvůli Nasjrímu ofsajdu správně neuznali. Real i přes 79% držení balónu rozhodující branku nevstřelil a po návratu Zinédina Zidana po druhé ztratil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
valloire

0-2

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
boryland

2:1...………….

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele