36. kolo
05.05.2018 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Valencia CF 1:0

Prestižní utkání Villarrealu s Valencií rozhodl jedinou brankou ve prospěch Žluté ponorky Mario Gaspar. Diváci na El Madrigalu čekali na ojedinělý zásah až do 86.minuty. Netopýři už ve zbytku času vyrovnat nedokázali, ale i přes těsnou porážku si zajistili Ligu mistrů pro příští rok. Nahrála jim rovněž porážka pátého Betisu Sevilla. Villarreal se zase výrazně přiblížil Evropské lize. Duel Villarrealu s Valencií sliboval atraktivní ofenzivní podívanou a první poločas nebyl na gólové příležitosti zrovna chudý. Čeryšev z první vážnější šance trefil boční síť a na druhé stranu Rodrigovu ránu ztlumil pozorný Asenjo. I další příležitost měla Valencia, Santi Mina dokonce pelášil na Asenja úplně sám, ten vyběhl a celou akci zlikvidoval na rohový kop. Před koncem prvního poločasu naservíroval dobrou příhrávku před branku Čeryšev a Bacca těsně bráněn zblízka přestřelil. O minutu později byl Bacca v další tutovce a Neto jeho jedovatou střelu vyškrábl na rohový kop. Bezbrankový stav trval i po Castillejově ráně, kterou Neto výborným zákrokem vyrazil. To už se hra přehoupla do druhého poločasu, ovšem diváci na El Madrigalu čekali na branku marně. Necelých dvacet tisíc diváků už se smiřovalo s bezgólovým výsledkem, když v 86.minutě zaskočil obranu Netopýrů Mario Gaspar. Trigueros mu centrem posadil balón na hlavu a Gaspar ze vzduchu rozhodl. Valencia měla k dispozici ještě čtyřminutový nastavený čas, ale Villarreal se už o vedení připravit nenechal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele