33. kolo
18.04.2018 19:30 CET
1 : 2
(0:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Getafe CF 1:2

Getafe boj o Evropskou ligu ještě nevzdává. Dokázalo to na půdě Valencie, odkud si odvezla teprve své třetí venkovní vítězství v této sezóně. Netopýři tak po porážce s Barcelonou utrpěli už svou druhou porážku za sebou, pořád ale můžou reálně usilovat o třetí příčku. Na dvě trefy hostující forvarda Loïca Rémyho stačil už jen reagovat Rodrigo.

Domácí na svého protivníka neměli úplně dobré vzpomínky v uplynulých třech vzájemných zápasech, neporazili ho totiž ani v jednom z těchto případů. A ani na čtvrtý pokus svou bilanci s celkem z madridského předměstí nevylepšili. Stejně jako na podzim v Coliseum Alfonso Perez je svěřenci trenéra Josého Bordaláse porazili znovu o jednu branku.

Getafe poprvé skórovalo z poměrně nenápadné akce v 16. minutě. Poté, co Valencia ztratila míč ve středu pole, našel Suárez bleskově svou dlouhou přihrávku rozběhnutého Rémyho, jenž se ocitl za soupeřovou obranu, a rychlou střelu usměrnil přesně k tyči. Brankář Jaume Doménech se snažil balón před cestou do sítě zastavit, ale marně.

Valencia se v útoku hodně trápila, v prvním poločase mohla snížit snad jen po standardce Daniho Pareja ze 40. minuty, který načechral centr na zadní tyčku, ovšem hlavičkující Zaza nemířil přesně. Vstup do dějství druhého se pak Los Che opravdu hrubě nevyvedl a náhle prohrávali už o dva góly. Podruhé se přitom prosadil Rémy.

Od přestupu z Las Palmas mimochodem tenhle Francouz zaznamenal v novém dresu vůbec své první přesné zásahy. O ten druhý v tomto utkání se postaral ve 49. minutě, kdy využil perfektní práce Jorgeho Moliny na pravé straně a poměrně snadno zužitkoval jeho následnou přihrávku. Domácí trenér Marcelino musel na danou situaci reagovat.

Zhruba po hodině hry poslal na hřiště Carlose Solera, Ferrána Torrese a Rodriga, a právě poslední jmenovaný se odvděčil za důvěru v 69. minutě vstřelenou brankou, když z otočky zamířil parádně ke vzdálenější tyči. Více však Valencia nestihla, pouze dohrávala zápas o deseti, protože se čtyři minuty před koncem nechal zbytečně vyloučit Dani Parejo.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Kempes12

Minulý týden Man.Utd a teď Valencia mi domrvila tiket

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele