11. kolo
04.11.2017 13:00 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - CD Leganés 3:0

Jen čtyři body za vedoucí Barcelonou nadále setrvává Valencia. Netopýři si poradili s nepříjemným Leganésem, který rozhodně nebyl bez šance. Hosté doplatili především na neproměňování šancí.

Leganés začal na Mestalle hodně zostra a už po 120 sekundách se mohl ujmout vedení. Beauvue měl na kopačce vedoucí gól, z ostrého úhlu ale na Neta nevyzrál. A tak se dostali ke slovu domácí a konkrétně Dani Parejo ukázal svojí excelentní kopací techniku a Cuéllar na jeho přízemní pokus nestačil. Hosté každopádně vystrkovali růžky a byli velmi nebezpečným soupeřem. Dopláceli však na neproměňování šancí. Pro Erasa to platilo hned dvojnásob. A velkou tutovku měl i Beauvue, který z dobré pozice nepochopitelně přestřelil.

Ani Valencia nebyla v koncovce stoprocentní. Guedes pálil rovněž těsně vedle, ale přeci jenom efektivita byla na straně domácích.

V 70. minutě si na Pereirův centr naskočil Rodrigo a Valencia vedla dvacet minut před koncem 2:0. O chvíli později byl navíc ve vápně faulován Santi Mina a sám postižený nařízenou penaltu bezpečně proměnil a definitivně rozhodl o triumfu Valencie. Hostům nebyl přán ani čestný úspěch, Szymanowskiho perfektně vychytal Neto.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže Valencia vyhrála nad FCS 4:0 , za kurz , který je téměř druhou mocninou nastávajícího zápasu, tak by neměl být problém vyhrát i nyní . O 4 goly to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1..Zaza, Rodrigo, Soler

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele