38. kolo
19.05.2018 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Deportivo Alavés 1:0

Sevilla hostila na poloprázdném stadionu Sáncheze Pizjuána Deportivo Alavés v utkání, ve kterém už o nic nešlo a dočkala se nejtěsnějšího vítězství 1:0. Los Rojiblancos mají za sebou podivnou sezonu, ve které postoupili do čtvrtfinále Ligy mistrů, finále Copa del Rey a v LaLize nakonec obsadili pohárovou sedmou příčku a přesto v průběhu opakovaně vyměnili trenéra.

Konec dobrý, všechno dobré. Sevilla obsadila v lize konečnou sedmou příčku a i když si brousila zuby na Ligu mistrů, zahraje si jen Evropskou ligu, tedy soutěž, kterou donedávna opanovala třikrát za sebou.

Jako první se v zápase osmělil hostující Alavés, Sobrino se v šestnáctce pěkně vyhnul bránícímu protihráči a pak z jasné pozice těsně netrefil branku. To byla šance jako hrom, kterou Alavés neproměnil a místo toho o pár minut později inkasoval. Vázquéz si vyměnil balón s Ben Yedderem, který z hranice malého vápna překonal Pacheca. Sevilla měla do poločasu ještě další šance, ale hostům skvěle zachytal brankář Pacheco.

V 59. minutě došlo k zajímavé situaci, hlavního sudího Del Cerra trápily v průběhu zápasu zdravotní potíže a proto se rozhodl pro vystřídání. Pak už se zase začalo hrát a čtvrthodinu před koncem zachránil Seville vedení brankář Soría, který vyškrábl nebezpečný střelecký pokus Gómeze. Sevilla byla v závěru zápasu několikrát blízko druhé brance, ale Pacheco opět skvěle zachytal a poradil si jak s ranou Ben Yeddera, tak i s dalšími pokusy. A pokud byl přeci jenom překonán, tak branka kvůli ofsajdu neplatila. Sevilla nakonec udolala Alavés jedinou brankou Ben Yeddera a pojistila si sedmé místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele