26. kolo
01.03.2018 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Real Sociedad 0:0

Za deště a silného větru se utkal ve španělské LaLize Real Betis s Realem Sociedad. Obě mužstva si na konto připsaly pro ně bezvýznamnou remízu, ze které není ani jeden celek šťastný.

Svěřenci domácího kouče Quique Setiéna totiž ztratili 7. pozici v tabulce, kterou nyní zaujímá Eibar. To tým Eusebia Sacristana jen prodloužil svou sérii bez výhry na hřištích soupeřů. Poslední vítězství mimo Anoetu slavil v říjnu proti Alavés.

Poslední vzájemný zápas obou soupeřů skončil divokým skóre 4:4 a ve čtvrtek se očekávala podobná podívaná. Opak byl však pravdou. Během první půlhodiny hry se hrálo spíše ve středu pole, kde panovala velká bitva o míč. Obě strany se snažily o vytvoření nadějného útoku, ale vždy bezúspěšně. Až v 37. minutě zahrozil Cristian Tello.

Po nákopu Antonia Adána prchl bývalý barcelonský útočník obráncům a z pravé strany pálil na branku. Jeho střelu neuvěřitelně chytil reflexivním zákrokem hostující Miguel Ángel Moyà. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu 0:0 a není se ani čemu divit, protože oba mančafty byly zcela bezzubé až na již zmíněnou akci. Tello byl při chuti rovněž v druhém poločasu.

Po změně stran z levé strany pálil ze solidní vzdálenosti. Jeho povedený technický pokus však Moyà vyrazil na roh. Betis se dostal do dalších dvou šancí, ale opět bez gólového výsledku. Až téměř deset minut před koncem se ukázali i hosté. Álvaro Odriozola se snažil o střelu na zadní tyč, se kterou si nicméně Adán poradil.

Doslova za pět minut dvanáct pak mohl rozhodnout Joaquín, ale z velkého úhlu trefil jen boční síť. Po urputné bitvě si tedy oba týmy rozdělily po jednom bodu. Hráči ze San Sebastianu pak mohli po nudném výkonu za remízu děkovat především svému novému gólmanovi Moyovi.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Robík

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele