13. kolo
25.11.2017 20:45 CET
0 : 5
(0:2)

Reportáž

Levante UD - Atlético Madrid 0:5

Valencijské Levante to pořádně schytalo od Atlética Madrid. Los Colchoneros nadělili domácím pět branek, aniž by přitom inkasovali. Všechny branky zařídilo duo Griezmann-Gameiro. Atlético tak nadále zůstává v tomto ročníku LaLigy neporaženo.

Levante si na Atlético věřilo, v minulé sezoně ho doma dokázalo porazit a proč by se mu to nemohlo podařit znovu. Los Colchoneros však byli dobře připravení a svého soupeře doslova rozcupovali.

Skóre se přitom měnilo už po pěti minutách. Rychlý brejk tažený Gameirem si uklidil do vlastní sítě Roberto Suárez Pier a rychlá branka byla přesně to, co Atléticu navýsost vyhovovalo. Domácí defenzíva měla velké problémy zachytávat ofenzivní snažení Kevina Gameira, toho bylo opravdu plné hřiště a není divu, že ve 29. minutě se francouzský útočník poprvé prosadil. Skvělou práci ale odvedl Correa, jehož balón směřující do sítě sice zastavil Chema, ale natolik nešťastně, že v podstatě stopnul balón pro Gameira, který zblízka trefil prázdnou branku. Gameiro pak mohl ještě před koncem poločasu ztrojnásobit vedení Atletů, ale nemuselo ho to mrzet, protože další příděl branek měl po změně stran následovat.

Po hodině hry vyslal do další šance Gameira Griezmann a prvně jmenovaný zvyšoval na očekávaných 3:0. Defenzíva Levante se v tento moment úplně sesypala a Atlético skórovalo ještě dvakrát. Gameiro s Griezmannem si tentokrát prohodili role a byl to "malý princ", který skluzem do prázdné branky zvyšoval na 4:0. Zanedlouho se Griezmann prosadil rovněž podruhé a znovu to bylo z dorážky po střele Kevina Gameira. Francouzské duo sehrálo naprosto dokonalý zápas a zařídilo Atléticu důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele