4. kolo
16.09.2017 16:15 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Getafe CF - FC Barcelona 1:2

Barcelona se na Getafe pořádně nadřela, ale zvládla to a je i nadále stoprocentní. Katalánci prohrávali po brance Šibasakiho, ovšem ve druhé půli nejprve srovnal Denis Suárez a vítěznou trefu obstarala šest minut před koncem nová akvizice - Brazilec Paulinho.

Svěřenci trenéra Ernesta Valverdeho měli ještě v nohách těžké utkání Ligy mistrů s Juventusem, avšak žádný prostor pro rotaci nenastal. Valverde vsadil na osvědčenou jedenáctku s ofenzivním trojzubcem Messi-Suárez-Dembélé.

Ale Barceloně se v úvodu utkání moc nedařilo a její zmar ještě podtrhlo vynucené střídání zraněného Dembélého, kterého nahradil Gerard Deulofeu. Getafe se vcelku bez problémů bránilo a ve 39. minutě přichystalo všem příznivcům hrdého katalánského celku šok. Gaku Šibasaki předvedl z voleje parádní ránu, na kterou ter Stegen neměl absolutně žádný nárok! První poločas nabídl ještě jednu fotbalovou lahůdku. Leo Messi nádherně zakroutil přímák do šibenice a ještě lepší zákrok předvedl Guaíta.

Getafe vědělo, že k udržení výsledku bude potřebovat stoprocentní výkon a pokud možno nevyrobit žádnou chybu, kterou by mohla Barcelona potrestat. Katalánci nasadili do druhého poločasu Denise Suáreze a ten se v 62. minutě odměnil vyrovnávacím gólem. Sergi Roberto zavezl balón do šestnáctky a Guaita neměl proti střele k tyči šanci.

V závěrečné desetiminutovce měly oba celky možnost rozhodnout. Nejprve Arambarri i s přispěním teče orazítkoval tyč a hned vzápětí Barcelona rozhodla. Leo Messi prostrčil balón na Paulinha, který se dokázal prosmýknout domácí obraně a střelou k tyči dokonal obrat. Pro brazilského záložníka to byla premiérová trefa v novém dresu. V závěru mohl ještě zvýšit Messi, ale svůj klasický průnik nezakončil přesně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Assassin11

1:3

Reagovat
dextroza_m

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
valloire

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se starej raději o real, ztrácite na nás 7 bodů a věřím že i po vašem zítřejším vystoupení to tak zůstane.

Reagovat
Rox

Nejsem hnidopich, ale neměl by se po jejich vystoupení ten odstup spíš zvětšit než zůstat.

Reagovat
remeslnik

Tak si to spočítej. Měli -4, Barca má o další tři za dnešní zápas navíc, tj. -7, no a ikdyby Real prohrál se SaSeb, tak víc to nebude !!

Reagovat
boryland

0:1...........Leo..........

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pouhé přáni

Reagovat
smazaný uživatel

on neumi tipovat

Reagovat
smazaný uživatel

takovy stesti nastesti Barcelonu nebude drzet celou sezonu... a vzdycky je lepsi mit tu nejlepsi formu na konci... jak na zacatku sezony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele