32. kolo
15.04.2018 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Espanyol Barcelona 1:0

Ani velká územní převaha nestačila fotbalistům Espanyolu na bodový zisk a není se čemu divit, když za devadesát minut ani jednou netrefili prostor mezi třemi tyčemi. Getafe bylo v tomto směru úspěšnější a především vsítilo jedinou branku zápasu, jmenovitě se o ní postaral Damián Suárez.

První přesnou střelu na branku si Getafe připsalo po pár minutách zápasu. Rémy si srovnal balón na pravačku a vypálil, brankář López musel na zem, nicméně nijak těžký zákrok to nebyl. Madridský celek byl dál aktivnější a López musel v 16. minutě předvést další zákrok. Tentokrát se z voleje opřel do balónu Fajr, načež brankář Espanyolu vyrážel. Katalánci pak srovnali hru, ale do žádné šance se nedostávali. K vidění byl spíše boj o střed hřiště.

Jediná branka zápasu padla v 54. minutě a stála za to. Getafe rozehrávalo volný přímý kop a Fajr jenom přiťuknul Damiánu Suárezovi, který se opřel do balón a nechytatelnou dělovkou do šibenice nedal Lópezovi vůbec žádnou šanci.

Jenomže Getafe si utkání zbytečně zkomplikovalo. Po hodině hry zbytečně fauloval zezadu Mathieu Flamini a po druhé žluté kartě musel opustit hrací plochu. Espanyol měl k dispozici zhruba půlhodinovou přesilovku.

V 72. minutě byl barcelonský celek blízko vyrovnání, Moreno měl před sebou odkrytou branku, ale skvělý obranný zákrok předvedl Damián. Espanyol už měl v té době drtivou územní převahu, jenomže to mělo velký háček, protože ani jednou nedokázal zakončit na branku. Getafe proto výsledek udrželo a slaví nejtěsnější vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele