5. kolo
19.09.2017 22:00 CET
6 : 1
(2:0)

Reportáž

FC Barcelona - SD Eibar 6:1

Barcelona zase jednou nadělovala a kdo jiný mohl řídit demolici, než Lionel Messi. Argentinský fotbalista vstřelil čtyři branky a po jedné trefě si připsali Paulinho a Denis Suárez. Eibar se dočkal alespoň čestného úspěchu, když ve druhém poločase snižoval Sergi Enrich. Katalánci jsou nadále stoprocentní.

Eibar přitom mohl domácí nemile zaskočit, protože on měl první velkou šanci zápasu. Paulinho vyrobil ve středu hřiště chybu a Sergi Enrich postupoval sám na ter Stegena. Německý brankář skvěle zasáhl a udrže prozatimní nerozhodný výsledek. Hosté se drželi do 20. minuty, kdy uvnitř vápna fauloval Gálvez obránce Semeda a sudí nařídil pokutový kop.

Lionel Messi se ze značky pokutového kopu mýlí málokdy a přestože Dmitrović vystihl směr, na balón nedosáhl. Pochopitelně barcelónské obléhání tím nekončilo a ještě do konce poločasu to bylo 2:0. Na Suárezův rohový kop nejvýše naskočil Paulinho a hlavou zvýšil.

Eibar potřeboval vstřelit kontaktní branku a naopak, kdyby další obdržel, nejspíše by bylo po zápase. A stalo se přesně to, co hosté nechtěli. V 53.minutě postupoval směr pokutové území Messi, vypálil a vyraženou střelu dorazil do branky Denis Suárez. Eibaru se sice následně podařilo snížit, když se do centru Juncy položil Sergi Enrich, ale vzápětí to zase bylo o tři branky. Messi dostal opět kousek prosteru a střelou k tyči se přiblížil hattricku.

Jeho zkompletování přišlo za další tři minuty. Argentinský fenomén si narazil s Paulinhem a ve vápně byl opět maximálně efektivní. Řádění Messiho nebralo konce, v 87.minutě si tentokrát narazil s Vidalem a opět překonal Dmitroviče. Messi vstřelil čtyři branky a nejvýrazněji se podepsal pod demolici hostů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
valloire

3-0

Reagovat
technecium

Messi 3x

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

jo o to se sam postaral Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska prostě musíme.

Semedo - Piqué - Masch - Alba(Digne) --- Bus - Paulinho - Denis --- Deu - Paco - Messi

Reagovat
remeslnik

Nevím, ale myslím si, že dnes bude (snad až na Messiho), několik hráčů základu odpočívat. Tak nějakou kanonádu do sítě Eibaru neočekávám ( ne že bych nebych byl rád, kdyby byla)

Reagovat
remeslnik

opr. ... ne že bych nebyl rád, kdyby byla...

Reagovat
ttopi

Ani nebyla moc kanonáda

Reagovat
remeslnik

Jsem velice rád, že mám důvod přiznat, že mi ten tip nevyšel ... !

Reagovat
smazaný uživatel

Messi the Genius..... naprosto bezkonkurencni "10"!

Reagovat
smazaný uživatel

nemas trochu neaktualni prezdivku?

Reagovat
smazaný uživatel

jak ji mam aktualizovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi za kazdou cenu nechce prestoupit z Barcelony... tak zas zacal hrat... aby se nemusel stehovat do City

Reagovat
smazaný uživatel

Ty myslis ze chtel nebo bude chtit nekdy do City ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele