4. kolo
18.09.2017 21:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Celta Vigo 2:1

Skvělý začátek prvního poločasu v podání domácího Espanyolu znamenal, že Katalánci získali tři body. Nad Celtou Vigo vedli do 24. minuty už 2:0 a výsledek poté bez problémů kontrolovali. Celestes sice dokázali snížit a závěr zdramatizovat, nicméně vyrovnat nestihli.

Espanyolu se v úvodu sezony příliš nedaří a utkání se Celtou pro něj bylo velmi důležité. Domácí se na něj výborně připravili a od první minuty byli lepším týmem. V 6. minutě vyslal Baptistao do šance Morena a ten svůj postup na brankáře Álvareze vyřešil přízemní ranou těsně vedle vzdálenější tyče. Gerard Moreno si vše vynahradil o chvíli později, kdy se na hranici vápna otočil s balónem a tentokrát přesnou střelou k tyči rozvlnil síť. Celta se sice snažila o rychlou odpověď, ale ve 24. minutě inkasovala podruhé. Jurado rozdělil balón do strany na Pabla Piattiho, který křižnou ranou prostřelil Álvareze.

Celta se před koncem poločasu usadila na polovině domácích, ale k žádné nebezpečné koncovce se nepropracovala. Dlouho to platilo i po změně stran, defenzíva Espanyolu zachytávala hostující akce až do 69. minuty. Ještě předtím hlavičkoval po standardní situaci vedle Cabral a jen o dvě minuty později přihrál Aspas na vápno Andreu Sistovi, který povedenou střelou snížil.

Celestes měli něco málo přes dvacet minut času na vyrovnání, ale jakkoliv měli územní převahu, Espanyol je opět k ničemu nepouštěl. Katalánci těsně vedení ubránili a získali důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele