38. kolo
19.05.2018 13:00 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

Celta Vigo - Levante UD 4:2

Celta Vigo na závěr sezony pobavila své diváky a v šestigólovém utkání přestřílela Levante. Ani tato výhra však na první polovinu tabulky nestačila. Na druhé straně Levante nenavázalo na výhru nad Barcelonou a v lize skončí nejlépe na patnáctém místě. Za Celestes si všechny branky rozdělili rovným dílem Iago Aspas a Maxi Gómez, kdežto góly na straně Levante zařizoval José Luis Morales.

V samotném zápase už o nic zásadního nešlo, takže oba celky se spíše chtěly rozloučit co nejlepším způsobem. Levante poděkovalo věrným fanouškům před týdnem, kdy senzačně skolilo Barcelonu, ale v dnešním klání byla nad jeho síly Celta Vigo.

Dlouho se na první gól nečekalo, Levante navázalo na střelecký koncert s Barcou a hned ve 12.minutě se ujalo vedení. Ze střední vzdálenosti parádně vypálil Rubén Rochina a brankář Álvarez neměl nárok. Celta chtěla odpovědět prostřednictvím Jozabeda, ale Koke byl připraven. Nicméně hned o minutu později to domácím vyšlo. Iago Aspas už téměř na brankové čáře přiťukl balón na malé vápno Maximu Gomézovi a ten zblízka srovnal. Vyrovnávací branka domácí pořádně nakopla a Koke byl v jednom ohni. Ve 41.minutě Celta předvedla rychlou akci, kterou zakončil v malém vápně Iago Aspas a domácí ještě do konce prvního poločasu otočili výsledek ve svůj prospěch.

A krátce po změně stran Celestes na úspěšný konec poločasu navázali a zvýšili už na 3:1. Maxi Gómez se jednoduše zbavil Luny a před brankou našel úplně osamoceného Iaga Aspase! Po hodině hry už to s Levante vypadalo hodně bledě, protože po rohovém kopu udeřil hlavou Maxi Gómez a bylo to už 4:1.

Střelecké hody pokračovalyv 74.minutě, kdy si naběhl do šestnáctky José Luis Morales a ten placírkou uklidil balón k tyči. Ze strany Levante to bylo všechno, Celta výsledek 4:2 už nepustila a získala tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele