33. kolo
17.04.2018 21:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Barca ve Vigu pokaždé vedla, nakonec ale bere jen bod.

Barcelona ve Vigu dvakrát vedla, ale nakonec bere jen bod za remízu 2:2. Celestes už Barcelonu několikrát potrápili a vlastně se jim to podařilo i tentokrát. Branky domácích vsítili Castro a Aspas, zatímco za Barcu skórovali Dembélé a Alcácer.

Barcelona vstupovala do zápasu jako obrovský favorit, nicméně k soupeři chovala velký respekt. Není to totiž tak dávno, co Celestes dokázali s Barcou pořádně zamávat. Trenér Valverde se rozhodl o změnu základní sestavy a tak jsme mohli na lavičce náhradníků vidět Lionela Messiho nebo Luise Suáreze.

Není divu, že Katalánci začali aktivně a po dobré práci Coutinha mohl nekompromisně zakončovat Denis Suárez, jeho přízemní rána minula tyč. V tutovce se ocitli i domácí borci, když Aspas z první načel Gómeze a ten sám před brankou trefil jen brankáře ter Stegena. Celta Vigo za chvíli útočila z dalšího rychlého kontru a branku tentokrát minul Mendéz. První poločas byl bohatý na šance a oba brankáři předváděli skvělé výkony. Nakonec ale domácí brankář přeci jenom inkasoval. Ousmané Dembélé předvedl fantastickou ranou, na kterou neměl Álvarez nárok. Barca vedla 1:0, jenomže vedení před koncem poločasu ztratila. Gómez poslal na malé vápno přízemní centr a Jonny Castro jen nastavil kopačku.

A v nastoleném trendu se pokračovalo i po změně stran. Nejprve Denis Suárez zblízka nepropasíroval balón za Álvarezova záda a jen o chvíli později byl nepřesný i Jozabeda. V 64.minutě vstřelila Barca druhý gól a mohla se uklidnit. Přihrávku na malé vápno zasáhl Paulinho, ale balón za brankovou čáru dostal až útočník Paco Alcacér.

Celestes neměli na co čekat a do Barcelony se pořádně zakousli. Vyrovnat mohl takřka vzápětí Iago Aspas, jenom to chtělo trefit branku, V 71. minutě si Barcelona vedení zkomplikovala, protože rovnou červenou uviděl za faul na Aspase Sergi Roberto.

Celta Vigo poměrně krátkou přesilovku využila. Osm minut před koncem vyrobil chybu ter Stegen a Iago Aspas znovu neuspěl. V poslední minutě zápasu si na ter Stegenovi vylámal zuby Boyé a zápas skončil plichtou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-3 MESSI

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby naše první letošní ligová prohra přišla právě tady. Naše ještě před nedávnem neprolomitelná obrana momentálně solidně hoří a navíc nám to ve Vigu moc nejde, za poslední tři zápasy jsme na Balaidíosu dostali 9 gólů . (4:1, 4:3, a letos v CdR 1:1). Snad mi borci nepokazi náladu na středu, jako v onom zápase pred 14ti dny. Tip: 1:2, 2:0

Reagovat
Nišimura

3:2

Reagovat
dextroza_m

3:3

Reagovat
oli9

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele