21. kolo
04.02.2017 20:45 CET
0 : 4
(0:2)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - SD Eibar 0:4

Tohle se Valencii nepovedlo. Netopýři prohráli na domácí půdě s Eibarem vysoko 0:4 a vrátili se do tvrdé reality. Klíčový moment nabídlo nastavení prvního poločasu, kdy po Solerově faulu hosté vstřelili druhý gól a samotný hříšník uviděl červenou kartu.

Přitom Netopýři vstoupili do zápasu aktivněji a už po čtvrthodině hry měl na hlavičce vedoucí gól Simone Zaza. Italský útočník z jasné pozice minul branku a později to muselo domácí hodně mrzet. Eibar totiž začal vystrkovat růžky a ve 28. minutě se dokonce dostal do překvapivého vedení. Milimetrově přesnou přihrávku na malé vápno poslal Escalante a Sergi Enrich nezaváhal.

Vedoucí branka hosty nakopla a ti nadále zůstávali u balónu. Před koncem poločasu přišel klíčový okamžik celého zápasu. Už v nastavení si ve vlastním vápně nepochopitelně počínal Soler, jenž udeřil protihráče a sudí nejen, že domácího hráče vyloučil, ale ještě odpískal ve prospěch Eibaru pokutový kop. Brankář Diego Alvés sice platí za penaltového specialistu, ovšem rána Adriána Gonzáleze byla neomylná.

Valencia byla po prvním poločase v nezáviděníhodné situaci - prohrávala již o dvě branky a navíc hrála bez vyloučeného Solera. Kouč Voro González musel pochopitelně na vyloučení reagovat střídáním a do druhé půle stáhl Cancela, jehož nahradil Orellanou.

Los Che začali druhý poločas sympaticky a Zaza měl další zajímavou příležitost, nicméně Eibar se rychle vzpamatoval a začal kontrolovat hru. Ba co více, začal střílet další góly. Po hodině hry se trefil naprosto výstavní ranou Dani García, brankář Diego Alvés byl proti jeho voleji naprosto bez šance. Skóre začínalo pro domácí nabývat hrůzné podoby. Čtvrthodinu před koncem pak Eibar zkázu Valencie dokončil čtvrtou brankou. Na nadýchaný centr si seběhl Sergi Enrich a svojí druhou brankou dal výsledku konečnou podobu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Robík

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele