7. kolo
02.10.2016 12:00 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Atlético Madrid 0:2

Atlético Madrid dokázalo zvládnout další přetěžký duel a tři body si tentokráte připsalo proti Valencii, kterou porazilo 2:0. Hosté z Madridu byli po celý zápas lepším týmem, dvakrát dokonce zahodili pokutový kop! Mimochodem znovu Griezmann, který si ale vše vynahradil vítěznou brankou. V nastavení pak pojistil výsledek Gameiro.

Ještě pro toto utkání zůstal na lavičce Netopýrů Salvador González, nicméně italský lodivod Cesare Prandelli sledoval vše z tribuny. Favoritem ale bylo Atlétiko, které bylo navíc posilněno výhrou v Lize mistrů nad Bayernem.

Atleti si vytvořili první velkou šanci už v 7. minutě, zakončení Saúla však dokázal zpacifikovat Diego Alves. O několik minut později si Diego Alves připsal ještě těžší zákrok, to když nebezpečně vypálil Griezmann. Ve 43. minutě došlo ve vápně Valencie k penaltové situaci, sudí neváhal a faul na Correu odpískal. V zápase s Bayernem zahodil penaltu Antoine Griezmann, nicméně kouč Diego Simeone ho podržel a případnou změnu exekutora odmítl. A neudělal dobře, neboť Griezmann opět selhal, Diego Alves vystihl směr jeho střely a stal se jasným poločasovým hrdinou.

Valencia toho Prandellimu moc neukázala, směrem dopředu byla hodně jalová a bylo to víceméně o Atléticu, zdali se dokáže gólově prosadit. Přesto první velkou šanci druhého poločasu měli Netopýři. Mina dostal ideální pas a postupoval sám na Oblaka, jenomže Lucas stihl ještě Minovu střelu zablokovat. Pak už zase kralovalo Atlétiko a v 64. minutě se dočkalo zaslouženého vedení. Torresovu střelu Alves vyrazil, Gameiro se ještě zmocnil balónu, předložil ho Griezmannovi a ten vstřelenou brankou napravil penaltové zaváhání.

Hosté si pak pro své příznivce nachystali neuvěřitelné chvilky. Gameiro nejprve zblízka nepropálil opravdu skvělého Alvese a krátce na to nařídil sudí pokutový kop číslo dvě. Santos podkopl Griezmanna, ale sám postižený už si na další penaltu netroufl. K míči se tak postavil Gabi a světe div se, rovněž nedal! Alves opět vystihl směr.

Valencia stále žila, ovšem směrem dopředu se jí nedařilo. Atlético stejně jako v zápase s Bayernem skvěle bránilo a výsledek nakonec uhájilo. V nastavení navíc přišla od hostů rána z milosti. Gameiro si zpracoval perfektní pas od Juanfrana, následně se zbavil dvou strážců a neomylně zakončil. Díky výhře se Atleti alespoň na okamžik posouvají do čela ligy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia zpátky do pohárů!

Reagovat
smazaný uživatel

mam 02 snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Easy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele