33. kolo
21.04.2017 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Granada CF 2:0

Sevilla splnila povinnost a po výhře nad Granadou 2:0 se bodově dotáhla na Atlétiko Madrid. Svěřenci Jorgeho Sampaoliho rozhodli o své výhře hned z krajů obou poločasu a o obě trefy se postaral Brazilec Ganso.

Los Blanquirrojos začali proti Granadě nelítostně a nápor velice brzy proměnili ve vedoucí gól. Iborra ještě z malého vápna trestuhodně minul branku, ale krátce po něm už zamířil do černého Ganso. Skvělou prácí přitom odvedl Stevan Jovetič, který se zbavil obránce a přihrávkou na malé vápno celou situaci Gansovi připravil. Pro Granadu začalo utkání tím nejhorším možným způsobem, nejenže totiž brzy inkasovala, ale hned poté musela poprvé střídat, protože se zranil Matthieu Saunier. Sevilla navíc dál ovládala hru a z volného přímého kopu těsně minul Sarabia. Mexický golman Ochoa musel být neustále ve střehu, nicméně domácí další branku prozatím nepřidali.

Stalo se tak, až krátce po změně stran. Už ve 46.minutě stál opět ve správný čas na správném místě Ganso, Sarabia mu nezištně přihrál a sevillští se mohli radovat. Sám Ganso dokonce útočil na hattrick, ale Ochoa jeho další ránu zpoza vápna vyrazil nad břevno. Dalšími ofenzivními akcemi už Sevilla šetřila, domácí polevili a hosté toho mohli v závěru ještě využít. Ponce se šikovně zbavil svého strážce a ve snaze obstřelit Rica těsně minul. Více už zápas na Estadio Sánchez Pizjuán nenabídl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele