7. kolo
01.10.2016 16:15 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Deportivo Alavés 2:1

Sevilla zvládla domácí utkání s Alavésem, nicméně její vítězství 2:1 se nerodilo vůbec lehce. Andalusané měli více ze hry, ale na branku Ben Yeddera odpověděl pět minut před koncem Laguardia. Vzápětí si však Sevilla vzala vedení zpátky, opět se trefil Ben Yedder.

Hosté mohli hned v úvodu favorizovanou Sevillu zaskočit, v obrovské šanci se totiž ocitl Méndez, který postupoval sám na gólmana Rica, jenže trefil tyč! To muselo hosty hodně mrzet a možná ještě mrzí. Na druhé straně se šikovně uvolnil Samir Nasri, ovšem netrefil branku. To už měla Sevilla více ze hry a hosté se víceméně jenom bránili. Alavés navíc musel po šestadvaceti minutách střídat, zraněného Kika nahradil Pantić. A aby toho nebylo málo, musel Pellegrino za další čtyři minuty střídat podruhé. Torrese nahradil Krstičič. I přes tyto nepříjemnosti to byl Alavés, kdo si do konce poločasu ještě vypracoval šanci. Deyverson ale pálil mimo!

Druhý poločas začal podobně jako první, tedy velkou příležitostí hostujícího Alavésu. Po ruce domácího zadáka se hosté dokonce vehementně dožadovali odpískání pokutového kopu, ale sudí jim nevyhověl. Od 52. do 55.minuty měla Sevilla tři velké šance, ale pokaždé se zaskvěl Pacheco. Poradil si jak s Ben Yedderem, tak i Vázquezem a Marianem. Pacheco se předvedl i po tutovce střídajícího Sarabii a výrazně držel šance hostujícího týmu na bodový zisk.

Jenomže převaha Sevilly gradovala a v 74. minutě se přeci jenom ujala vedení. Ganso patičkou vysunul Ben Yeddera a ten prostřelil Pacheca - 1:0 pro Sevillu. V utkání došlo také ke střídání rozhodčího, což nebývá obvyklé a celkově měl závěr zápasu zajímavé grády. Zvláště když hosté pět minut před koncem srovnali na 1:1. Rohový kop Pantiće propadl až k Laguardiovi, který bez problému rozvlnil síť!

Ale z výsledku 1:1 se hosté příliš dlouho neradovali. Sevilla si vzala vedení okamžitě zpátky. Vitolo zatáhl balón do pokutového území, našel Ben Yeddera a ten patičkou rozhodl o vítězství domácích v poměru 2:1. Hostům k dalšímu vyrovnání nepomohl ani dlouhý nastavený čas a ze Sevilly odjíždějí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

o-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele