22. kolo
13.02.2017 20:45 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

SD Eibar - Granada CF 4:0

Granada svojí tristní pozici v tabulce hned tak nevylepší. Na půdě Eibaru prohrála zcela jednoznačně a zůstává na předposledním místě. Naopak Eibar se přiblížil evropským pohárům již na rozdíl pouhého jednoho bodu.

Favoritem zápasu byl samozřejmě domácí Eibar, nicméně Granada byla odhodlaná překvapit a získat veledůležité body, či alespoň bod. Od počátku ale na svého soupeře neměla a její případné plány se začaly bortit s úvodním hvizdem. Ve 4. minutě akce domácích ještě gólem neskončila, ale o sedm minut později už se stadion de Ipurua mohl radovat. Ingason ve vápně zahrál rukou a sudí neměl na vybranou. Exekutor penalty Adrián González však ano, zvolil střelu přesně do protipohybu brankáře a Eibar vedl 1:0.

Na mexického brankáře Ochou i nadále pokračovaly ofenzivní výpady, ale Granada, a to zejména právě zásluhou Ochoy, dlouho odolávala. Až pět minut před koncem prvního poločasu dostal ukázkový pas za obranu Enrich, povodil si i Ochou a střelou z úhlu zvýšil na 2:0.

Definitivní konec všem nadějím z pohledu Granady znamenala 52. minuta a již třetí gól soupeře. Rohový kop rozehraný na přední tyč dostal do sítě hlavou Iván Ramis. Bezmocný Ochoa inkasoval ještě jednou, po hodině hry přestala obrana Granady zcela existovat a Pedro León zvyšoval už na 4:0.

Alespoň čestný úspěch si mohl připsat hostující Rodríguez, potažmo Malle, ale obrana Eibaru tyto momenty ustála. Gólové příležitosti byly k vidění až do závěrečného hvizdu, podstatné to ale vzhledem k průběžnému výsledku už nebylo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele