11. kolo
05.11.2016 16:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Atlético Madrid 2:0

Favorizované Atlético Madrid padlo na půdě Realu Sociedad podruhé v sezóně a odmítlo možnost alespoň se bodově dotáhnout na vedoucí Real Madrid. San Sebastián potvrdil stále se zlepšující formu, neinkasoval už potřetí za sebou a díky proměněným penaltám Carlose Vely a Williana Josého zvítězil ve třetím utkání v řadě.

Svěřenci Eusebia Sacristána v úvodní dvacetiminutovce drželi překvapivě více míč na svých kopačkách, a tak se logicky do první větší šance dostali právě oni. Carlos Vela na pravé straně zakombinoval se Zurutuzou, druhý jmenovaný následně pálil z hranice šestnáctky, ovšem svůj pokus nasměroval jen nad.

Až poté se Atlético, na kterém možná bylo znát, že v průběhu týdne absolvovalo Ligu mistrů proti Rostovu, jako by se probudilo z podzimního spánku. Ve 26. minutě se k zakončení propracoval Saúl Ňíguez po centru od Griezmanna, nicméně brankář Rulli s jeho střelou vlastně neměl výraznější problémy.

O dvě minuty později byli hosté hodně blízko vstřelené brance. Griezmann uvolnil v šestnáctce Gameira, kterému se podařilo přehodit vyběhnuvšího Rulliho, jenže jeho oblouček nakonec skončil pouze na tyčce. Ve 34. minutě se rovněž hodně potil madridský gólman Oblak, to když v šibenici likvidoval technickou střelu Carlose Vely.

Devět minut po přestávce Real Sociedad kopal svou první penaltu. Gabi šel do souboje s Yurim Berchichem ve vápně dost nešetrně, soupeře nakopl a sudí Alfonso Álvarez neváhal ukázat na bílý puntík. Carlos Vela pak nabídnutou příležitostí nepohrdl a do protipohybu Oblaka chladnokrevně zacílil.

Carlos Vela byl při chuti i nadále, jenže o pár minut později mířil jen mimo. Čtvrthodinu před koncem se pak domácí dočkali dalšího pokutového kopu, tentokráte pronikajícího Carlose Velu fauloval v šestnáctce střídající Ángel Correa. Willian José si položil balón na pokutovou značku a taktéž velmi snadno proměnil.

Mužstvo kouče Diega Simeoneho se na nějaké snížení jednoduše nezmohlo, i když nějaké šance si přece vytvořilo. Ve slušné možnosti se ocitl Carrasco, ovšem ten svůj projektil umístil jen vedle, Griezmann v závěru kroutil balón technicky k Rulliově tyčce, nicméně argentinský muž v rukavicích předvedl efektivní robinsonádu a vyrazil.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
remeslnik

a potlesk

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Book na tipsportu byl asi líný nějak přemýšlet- kurz je téměř kopii 1. kola S.Sebastian - Real. Tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele