27. kolo
11.03.2017 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Granada CF - Atlético Madrid 0:1

Svojí povinnost zvládlo Atlétiko Madrid, které zvítězilo na půdě sestupem ohrožené Granady 1:0. Los Colchoneros byli jasným favoritem, ale dlouho nemohli odpor soupeře zlomit. Povedlo se to až Griezmannovi, šest minut před koncem hrací doby.

Atlétiko dle očekávání svého soupeře přehrávalo, nicméně v prvním poločase bylo v ofenzivním snažení poměrně pasivní. Gaitánův centr sice Savič ve skluzu trefil, horší to ale bylo s cílem. Na druhé straně zase musel boxovat překvapivý pokus Wakasa brankář Oblak. Brankou neskončila ani situace ze 43.minuty, kdy po standardní situaci dobře hlavičkoval Griezmann, avšak případné vzrušení by bylo beztak marné, neboť šlo o ofsajdové postavení.

Po změně stran se tempo hry změnilo. Hrálo se rychleji a konečně přibývali i šance. Pohotový pokus Carrasca zlikvidoval skvělý Ochoa. Granada měla také svoje příležitosti, ale Ramos pohlednou akci uspěchal a Oblak v pohodě schoval balón v náruči.

Hru Atlétika hodně rozhýbal nově příchozí Correa. Griezmann v další příležitosti pálil těsně vedle a totéž znovu platilo i o střele Carrasca. Sám Correa měl možnost ukončit bezbrankový stav v 80.minutě, stačilo jen dobře trefit branku.

Atlétiko zlomilo odpor soupeře až šest minut před koncem řádné hrací doby. Koke poslal na zadní tyč nadýchaný centr a Griezmann jakousi "rybičkou" poslal Atlety do vedení. Hosté si těsný náskok bez problému hlídali. Ve 4.minutě nastaveného času ještě uviděl druhou žlutou kartu Wakaso, nicméně vliv na utkání už to beztak nemělo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele