33. kolo
22.04.2017 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 0:1

Atlétiko Madrid zvítězilo na půdě Espanyolu 1:0 a nadále drží třetí příčku před Sevillou. Klasické utkání Atletů rohodl jedinou trefou čtvrthodinu před koncem Antoine Griezmann.

Atlétiko a Sevilla se přetahují o třetí místo a tedy přímou vstupenku do základních skupin Ligy mistrů a proto bylo toto utkání pro hosty velice důležité. Svěřencům trenéra Diega Simeoneho bývá v této sezoně vyčítano, že venku nehrají dobrý fotbal, jak se ale občas říká, účel světí prostředky.

Ani v Katalánsku to nebylo ze strany Atletů optimální. Domácí začali lépe, i když první vážnější pokus měl na kopačce Carrasco a golman Diego López musel rychle na zem. Espanyol se přes tuhou defenzívu hostů rovněž prokousával velice složitě a šachová partie v prvním poločase mnoho šancí nepřinesla, natož branku.

Možná i proto se rozhodl kouč Simeone vystřídat Fernanda Torrese, kterého na začátku druhého poločasu nahradil Thomas Partey. Ale fotbal byl dál nekoukatelný. Rozuzlení přinesla až 73.minuta, kdy se na malém vápně dostal k voleji Antoine Griezmann a tvrdou ranou propálil golmana Lópeze. Espanyol sice mohl rychle odpovědět, ale Atlety proti Baptistaovi spasil výtečný Jan Oblak. Nevyužitá stoprocentní šance Katalnců musela mrzet, protože do žádné podobné už se domácí tým nedostal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele